Плеснаха репортерка по дупето на живо в ефир (видео)

09 Декември 2019
38 88352

Репортеката на WSAV Алекс Бозарджан беше плесната по дупето от непознат бегач, докато отразява на живо в ефир благотворителен маратон в Савана, Джорджия. Докато безброй бегачи тичат покрай младата журналистка един от мъжете я удря по дупето по време на живото включване от мястото, пише UNILAD.

 

НОВИНАРКА НА ЖИВО СЕ КРИЕ ПОД БЮРОТО ПРИ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В КАЛИФОРНИЯ (ВИДЕО)

 

 

""

 

 

Репортерката първоначално е шокирана и се вижда как за кратко се стъписва пред камерата преди да продължи.

 

 

МОМЧЕ СИ ПОКАЗВА ЗАДНИКА ПО ВРЕМЕ НА ЖИВО ВКЛЮЧВАНЕ

 

 

По-късно в Twitter Бозарджан коментира случая така: "На мъжа, който ме удари по задните части на живо по телевизията, искам да кажа, че той наруши правата ми и ме накара да се чувствам неудобно и срамно! Нито една жена никога не трябва да бъде третирана по този начин!".

 

 

""

 

 

Постът на репортерката стана вайъръл в мрежата и събра повече от 634 000 харесвания и 171 000 споделяния. Самият клип също е гледан 9,2 милиона пъти.

 

 

МОМИЧЕ ЦЕПВА ПОЛАТА СИ ОТЗАД НА ЖИВО ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА (ВИДЕО)

 

 

Много потребители и журналисти в социалните мрежи подкрепиха репортерката и осъдиха бегача.  Емили Блок от "The Florida Times-Union" коментира: „Това е отвратително. Изпращам ти и своята сила. Нека покажем този мъж и да предупредим жените в живота му". Кейтлин Пентър, журналистка в ABC News 13, също изрази възмущението си от случката.

 

 

""

 

 

Директорът на Съвета за спорт в Савана Робърт Уелс заяви, че подобно поведение на състезателите няма да бъде толерирано по никакъв начин на техни събития. Той заяви, че бегачът е бил идентифициран. Той получава забрана да участва повече в спортни събития. Името на мъжа е изпратено на засегнатата репортерка, в случай, че реши да предприема последващи действия по съдебен път.

 

 

Източник: UNILAD

Прочети повече Прочети малко

Коментари (0)

Реакции

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0