И Бареков се изказа за атентатите, зове за джихад срещу ислямистите

November 14, 2015
2 5547
Коментари: 0

Николай Бареков, който в последно време като че ли се скри от камерите и прожекторите, направи изказване за терористичните атентати в Париж. Ето целия текст, който той написа в страницата си във Фейсбук:

 

"Европа е във война. Новата война убива основно невинни хора. Води се от вероломен и нечовешки жесток противник. Изчадие на злото – Ислямска държава или както там се наричат нейните клонове. Европейската цивилизация е застрашена от претопяване и изтребление от варварските племена на ретроградните последователи на исляма. "Европейски граждани", родени в Париж и Лондон, ислямисти екзекутират като животни истинските европейци!

 

БОРИСОВ: СРЕД БЕЖАНЦИТЕ ИМА ХОРА, КОИТО СА ОГОРЧЕНИ, ЯДОСАНИ И ТОВА Е РИСК

 

Време е европейските лидери да се събудят и окопитят и да видят Злото в самото му зловещо лице. Време е за джихад срещу ислямистите в самото им сърце. Без истинска цивилизационна коалиция със съюзници Европа, САЩ и Русия Третата световна война няма да бъде спечелена от добрите. Третата световна започна на 11.09 и до днес отне живота на стотици хиляди НЕВИННИ хора от всякакви цветове и религии.

 

КАДРИ ОТ СТРЕЛБАТА В БАТАКЛАН (18+)

 

НОЩТА НА УЖАСА В ПАРИЖ (СНИМКИ И ВИДЕО)

 

ПЪРВИТЕ СТРАНИЦИ НА ПРЕСАТА ЗА ТЕРОРА ВЪВ ФРАНЦИЯ

 

Опомнете се, докато все още имате ясен и видим враг, който си има територия в Близкия Изток. Скоро този враг ще се е настанил до дома ни, в квартала ни и войната ще бъде окончателно загубена от нас истинските европейци. Страхът от терора на ислямистите може да бъде победен само с брутален, смазващ и безвъзвратен и незабавен удар с пълната военна мощ на Запада и Изтока върху територията на съвременния Ад на земята – Ислямска държава. Камък върху камък не бива да оставим от тях!"

Коментари

Реакции