Борислав Игнатов: Жертва съм на долнопробна политическа атака, подкрепям човека до мен

September 8, 2019
5 1808
Коментари: 0

Кандидатът за кмет на София от "Демократична България" арх. Борислав Игнатов не се отказва и ще води битката за столицата "с още поголяма решимост", обяви той в официално изявление във Фейсбук. Повод за реакцията му са несъвместими с журналистическата етика снимки на приятелката му, разпространени преди дни от ПИК.

 

 

МАСОВО ВЪЗМУЩЕНИЕ СЛЕД ПУБЛИКУВАНЕТО НА ИНТИМНИ СНИМКИ НА ПРИЯТЕЛКАТА НА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ

 

 

""

 

 

Унизителната постъпка доведе и до медийно обединение. Ето какво заяви Игнатов: "Последните дни станах обект на чудовищна лична атака, която удари най-близкия до мен човек. Моментът е тежък, но смятам, че обществото трябва да знае фактите. Приятелката ми е невинна жертва на дългогодишен тормоз. Снимки, направени преди повече от 10 години от човек, когото е обичала и му се е доверила, са използвани за шантаж и изнудване от него, след като тя слага край на връзката им през 2011 г. В безсилието и злобата си, той си позволява да разпространи снимките в интернет чрез фалшиви профили, прониква в електронната ѝ поща, и прави всичко, за да я унижи и срине", пише Игнатов.

 

 

ДНЕС Е ДЕНЯТ, В КОЙТО ДА ПОСТАВИМ ГРАНИЦАТА КОЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА!

 

 

Той коментира още, че днес тези снимки се превръщат в инструмент за долнопробна атака в политическа кампания.

 

 

"Питам се с какво предизвиках такава грозна агресия, която хвърли човека до мен в дълбок шок и срив? Явно си мислят, че всичко е позволено, за да запазят отровното статукво и да откажат нормалните хора да искат промяна. Аз обаче не се отказвам, напротив – ще водя тази кампания с още по-голяма решимост. Надявам се всичко това да послужи на други млади хора да се предпазят от грешки на кого се доверяват и как се държат в дигитална среда. Благодаря на всички, които искрено ни подкрепят. Давате ни сили в много труден за нас момент. Стоя до моето момиче и я обичам.", написа още Борислав Игантов. 

 

 

Източник: Фейсбук

Коментари

Реакции